treffi_header_background

YLEISTÄ PALVELUSTA

Treffiarena oli tekstiviestillä toimiva seuranhakupalvelu. Palvelu koostui verkkopalvelusta, sekä palvelussa mukana olevien sanomalehtien lehti-ilmoituksista.

Palvelussa pystyi jättämään oman ilmoituksen tekstiviestillä tai vastata ilmoitukseen tekstiviestillä. Ilmoittaja ja ilmoitukseen vastaaja pysyivät aina niin kauan anonyymeinä kuin itse halusivat.

Palvelumme toimii kaikilla suomalaisilla matkapuhelinoperaattoreiden liittymillä. Palvelumme ei toimi liittymillä, joissa on viihdenumeroestoja päällä.

Pidätämme oikeuden muokata, lyhentää tai olla julkaisematta ilmoitustanne. Emme julkaise ilmoituksissa puhelinnumeroita tai nimiä. Emme julkaise ilmoituksia, jotka sisältävät rasistisia tai seksuaalisuuteen liittyviä viittauksia.

Treffiarena on maksullisten puhelinpalveluiden eettisen lautakunnan ( MAPEL ) jäsen ja sitoutuu noudattamaan hyvää puhelinpalvelutapaa ja alan eettistä normistoa.

VERKKOPALVELU

Verkkopalvelusta löytyvät tarvittavat ohjeistukset ja tiedot palvelusta, sekä kaikki voimassa olevat ilmoitukset. Ilmoituksesi julkaistiin verkkopalvelussa sen jälkeen, kun olimme käsitelleet ja hyväksyneet ilmoituksesi. Ilmoitusten käsittelyaika oli 1-7 vrk ja ilmoituksesi oli voimassa 60 vrk verkkopalvelussamme.

LEHTI-ILMOITUS

Treffiarenan lehti-ilmoitus ilmestyi lehdestä riippuen kerran tai kaksi kertaa viikossa palvelun yhteistyösanomalehdissä. Ilmoitukset olivat jokaisessa sanomalehdessä pääasiassa oman alueen ilmoituksia. Mukana oli myös ilmoituksia muilta alueilta. Sanomalehti-ilmoitus sisälsi kaikki tarvittavat tiedot palvelun käyttöä varten.

Ilmoituksesi julkaistiin seuraavassa mahdollisessa lehti-ilmoituksessa sen jälkeen, kun olimme käsitelleet ja hyväksyneet ilmoituksesi. Ilmoitusten käsittelyaika oli 1-7 vrk. Ilmoituksesi julkaistiin vähintään kerran lehti-ilmoituksessa mahdollisuuksien mukaan.

Keskiviikkoon klo 10 mennessä jätetyt ilmoitukset pyrittiin julkaisemaan saman viikon lehdessä mahdollisuuksien mukaan.

treffi_mainservice

Vinkit

Tärkeä tietää

Palvelumme toimii kaikilla suomalaisilla matkapuhelin-operaattoreiden liittymillä. Palvelumme ei toimi liittymillä, joissa on viihdenumeroestoja päällä.

Katso lisää tietoa palvelustamme täältä.


Puhelinnumerosi pysyy aina salassa.
Asiakaspalvelu & Palaute | Tietosuoja
© 2015 Arena Interactive Oy
Mapel