treffi_header_background

Yrityksemme on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi käyttäessäsi Treffiarena -sivustoa ja sen tarjoamia palveluita.

Puhelinnumerosi ei näy palvelussa ellet itse sitä kerro. Henkilötietojasi käsitellään näiden käytptöehtojen ja henkilötietolain mukaisesti.

Sivujen kävijämääriä ja muita normaalien sivuilla käyntien yhteydessä jääviä tietoja (IP-osoite, selaintyyppi, käydyt sivut ja käyntiajankohta) seurataan yleisellä tasolla. Kävijöistä ei kerätä, eikä varastoida yksilöllisiä tietoja. Kuten useimmilla internet-sivuilla näitä tilastotietoja kerätään nk. cookies -tiedostojen tai vastaavien teknisten apuvälineiden avulla. Selaimesi asetuksilla voit kieltää cookies -tiedostojen lähettämisen koneellesi, mutta tällöin on mahdollista, ettet voi hyödyntää kaikkia sivujemme osia. Näitä tilastotietoja käytetään sivujen kehittämiseen ja parantamiseen.

Verkkopalvelun käytöstä ei kerätä minkäänlaisia henkilötietoja automaattisesti. Markkinointikilpailujen yhteydessä voidaan kerätä henkilötietoja käytettäväksi suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain sallimalla tavalla. Palautteen lähettämisen yhteydessä henkilötietoja ei käytetä muuhun kuin palautteen käsittelemiseen.

Tekstiviesti- ja/tai puhelinpalvelua käytettäessä käyttäjästä jää järjestelmään henkilötiedoksi lukeutuva puhelinnumero, jota ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin palvelun käyttöön mahdollistaviin toimintoihin sekä mahdollisten asiakaspalvelu-kontaktien hoitoon. Puhelinnumero jää ainoastaan Arena Interactive Oy:n hallinnoimiin järjestelmiin, eikä se missään vaiheessa tule esille kenellekkään muulle kuin Treffiarenan hallinnoimista hoitavalle Arena Interactive Oy:n henkilöstölle.

Henkilötietojen suojauksen ja käsittelyn tietoturvatason yhtiömme on toteuttanut tarvittavin kohtuudenmukaisin toimenpitein.

Jos sinulla on kysymyksiä näihin ehtoihin tai sivuihin liittyen tai haluat korjata ilmoittamiasi tietoja, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteella


Arena Interactive Oy,
Aholaidantie 3,
PL 159, 40101 Jyväskylä.
Sähköposti: info(at)treffiarena.net

Vinkit

Tärkeä tietää

Palvelumme toimii kaikilla suomalaisilla matkapuhelin-operaattoreiden liittymillä. Palvelumme ei toimi liittymillä, joissa on viihdenumeroestoja päällä.

Katso lisää tietoa palvelustamme täältä.


Puhelinnumerosi pysyy aina salassa.
Asiakaspalvelu & Palaute | Tietosuoja
© 2015 Arena Interactive Oy
Mapel